Adia,  Sybel

Nog meer nieuwe collectie!! Sybel + en Adia!

Is het niet prachtig? Normaal doe ik altijd eerst het voorwoord en dan de foto’s, maar dit keer moest ik ze gewoon als eerste laten zien hoor! Wat een prachtige eyecatchers weer van Sybel, zo stoer maar oh zo vrouwelijk! En dan die jassen…. en dat rokje met jacket… zo mooi dat leerlook, maar de  comfortabele pasvormen en soepele stoffen is waar Sybel om bekend staat! Wat mooi is moet mooi blijven en dat doet het.

Ook Adia heeft weer 2 zeer bijzonder mooie jassen en prachtige jeans, welke zoal altijd weer de heerlijke draagcomfort hebben, en weer in het bezit zijn van de welbekende tailleband (knoopsbandelastiek) die je kunt verstellen. De stoere jeans welke ook de kleur houdt vanaf dag 1!

 

Dit allemaal verkrijgbaar bij GMD-Fashion, Korte Woldpromenade 19, te Steenwijk.

 

Use Facebook to Comment on this Post