Acties / Aanbiedingen

Helaas, wij stoppen er mee!

GMD-Fashion te Steenwijk gaat haar deuren sluiten per 30-12-2018!

Langs deze weg willen wij (Dorethe en Elisa) iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons in de afgelopen 3,5 jaar.
Helaas heb ik (Dorethe) moeten besluiten te stoppen met de winkel. De laatste tijd merken we dat veel mensen zich toch verplaatsen naar het online shoppen, waardoor de stenen winkels het alsmaar moeilijker krijgen. Dit geldt overigens voor meerdere branches, maar voor kleding is dit toch wel extreem, zeker ook in de grotere maten circuit.

Uiteraard heb ik de winkel gerund met veel plezier en heb ik hele lieve en leuke mensen mogen leren kennen, welke met veel plezier en getrouw altijd naar mijn kleine winkeltje kwamen. Vooral deze mensen, wil ik bedanken voor hun vertrouwen en hun leuke bezoekjes, want gezellig waren ze zeker 😉 en dat zal ik ook het meest gaan missen.

Wie weet wat de toekomst ooit nog brengt, maar voor nu is het tijd om een andere weg in te slaan.
Tot en met 30 december dit jaar, zullen wij de winkel leegverkopen, dat betekend dat u tot die tijd nog uw slag kunt slaan om tegen hoge kortingen die leuke set kleding, lingerie of laarzen/sieraden te kunnen aanschaffen. Wacht alleen niet te lang, want weg is weg uiteraard!

Nogmaals dank en hopelijk zien we jullie nog verschijnen om op een leuke manier afscheid te kunnen nemen van onze winkel GMD-Fashion, aan de Korte Woldpromenade 19 te Steenwijk.

* Let wel goed op, onze openingstijden zijn aangepast. Vanaf 19 november kunt bij ons alleen nog terecht op donderdag, vrijdag en zaterdag tot het einde van het jaar. Hou onze website en Facebook pagina in de gaten, hier kunt u de hoogte van de kortingen volgen.

Use Facebook to Comment on this Post